Skip to main content Skip to footer

Online-publikation med musikaktiviteter fra “Mød Musikken”

Furesø Musikskoles autismeprojekt

I samarbejde med Børnekulturhuset i Aarhus udgiver Furesø Musikskole publikationen “Musik, teater og billedkunst for børn med særlige behov – inspiration og aktiviteter”.

 

Publikationen indeholder de vigtigste erfaringer og musikaktiviteter fra projektet “Mød Musikken”, som vi samarbejdede med Lille Værløse Skole om i efteråret 2022. 

 

Ligeledes byder publikationen på undervisningsaktiviteter fra Børnekulturhuset i Aarhus, hvor de har arbejdet med både musik, teater og billedkunst i en 2-årige periode i 60 af kommunens specialklasser.

 

Publikationen udgives med støtte fra Slots- og Kulturstyrelsen, og kan frit benyttes af alle interesserede musikskolelærere, specialpædagoger, teaterlærere, billedkunstundervisere o.a. 

 

Vi håber med udgivelsen at kunne inspirere til at bruge mere musik i specialundervisningen, som kan have stor betydning for elevernes trivsel og glæde. Det erfarede vi i den grad med “Mød Musikken”, og tilsvarende erfaringer har de gjort sig i Aarhus med deres pendant til projektet, som hed “Grib engagementet i de musiske fællesskaber”. 

 

Om publikationen

“Musik, teater og billedkunst til børn med særlige behov – inspiration og aktiviteter” 

Udgives af Furesø Kommune og Aarhus Kommune med støtte fra Slots- og Kulturstyrelsen. 

Udkommer den 25. maj 2023 til gratis download.

Publikationen kan læses online (link) og kan også downloades som PDF-fil herunder.